Kira pergerakan baby

Hai , ada sesiapa yang baby dah turun ke 32 weeks ni ? Nak tanya , mmg susah kira pergerakan baby ke dari jam 9 pagi tu ? Baby mmg kuat tido je ke waktu siang ?

14 Balas

mcm sy tk ikut bku pink tu. w/pun die suruh start kire 8 pagi-8 malam. tp klw baby sy start gerak contoh 11 pagi. so sy ikut baby. start kira 11 pagi - 11 malam. tp dkt buku pink tu tetap tulis start 8 pagi w/pun hakikatnya start 11 pagi. janji ckup 10 pergerakan baby