Geng ibu hamil vaksin

Hai. ada ke dekat sini 14week dah vaksin? Ibu2 okay tak selepas vaksin ? 🥰

5 Balas

alhamdulillah ok. sblm dan slps vaksin, rehat secukupnya, jngn buat aktiviti berat, jg makan, minum air secukupnya. insya Allah ok. lenguh lengan tu biasa

hi saya dah lengkap 2 dos vaksin masa bulan 8 haritu alhamdulillah takde apa apa pun 😊

alhamdulillah..sy 1dose time 14w...last week 2nd dose.. insyallah semuanya baik2 je k...

hi sy dah vaksin ..overall okay je,,x de apa² masalh insyaAllah😊

Mommy2 yg dah vaksin up skit tgn😉