susu formula

haaii mummy.. baby sy dh msok 6 month n sy nak kena start cari kerja.. susu badan sy kurang jadi tengah mencari fm yg sesuai tuk baby sy.. sy dah cuba dutch baby n lactogen tapi baby sy xnk plak.. jadi mcm mne yerr mummy2?? mummy2 pakai susu apa

3 Balas

Bab susu nie kne try satu persatu guna pek kecik dlu kat bby nie..Sb stiap org xsma serasinya susu fm..Ade yg mhal2 susu bru okey..Xpon ade yg bby guna susu fm murah2 dh okey..Kne try and error susu fm nie sis...

Sy pkai fernleaf skrg.. Ok jugak

Try karimilk