fm

hai smua.. nk tanya pendapat mummy2, baby sy 6 month, dn mmg xmnum fm.. dia mcm xnk. dua susu dah cuba(dutch baby& lactogen).. masa preggy n sblom preggy, sy mmg xsuke mnum susu, xthan bau n rse mcm lekat dkt tekat.. sy mnun soya je.. mummy rasa baby sy ikut sy ke?? xsuke susu?? mommy2 ada cadangan x, mcm mne nk bgi baby mnun fm.. susu badan sy kurang.. kalo pan pon xsmpai 2oz.. sy kena kerja tpi kalo dia xnk mnum fm susahlah.. plezz mommy bgi cadangan

1 Balas

Kena try and error jga bg fm kt dia yg lain2 susu mna thu dia nak yg jenis lain cth nk demand yg mahal..Xpon yg susu kmbing boleh jga..Try tnya doc yg elok susu kmbing kalau 6m nie sb kalau sthun keatas boleh yg karihome mcm tu..