susu fm yang bagus

hi boleh suggest x? susu fm apa yg bagus untuk baby 6 month keatas. sy nk survey untuk my baby, sy akan try n error. dh try anmum n dutch baby. Anmun baby alergic, dutch baby baby x nak, buat muka mcm xsdap. hmmm apapun sy still bf baby, cuma kdg nk tinggal tu susah skit, nk ajar susu fm jugak

4 Balas

baby saya minum enfalac step 1 A+. bagi satu kali sehari sebelum tidur. ataupun masa tinggal kat mak kejap. sebab dia pun df.

Dah try morinaga xnak.lactogen blum try.mcm nk try s26 plak.

Dupro,dugro,nk mhl sket enfalac mhl lg sket predeasure

Cuba susu lactogen atau dupro sis..