mencari susu formula yg sesuai

Baby sy umo 3 bln lebih..sy dh try 3 jenis susu formula..1st anmun, 2nd lectogen n dupro mula2 anmun tu baby selang 1,2 hari tak buang air besar, yg lectogen pulak baby dpt minum..tp lepas minum dia muntah habis..lepas tu dupro plak..baby selalu kembung perut..sekarang bb sy masih breastfeed jugak..jadi susu apa yg sesuai utk bb saya.

1 Balas

Kenapa tak nak pump...beli milk booster untuk awak sendiri so awak boleh produce.