Susu formula ape sesuai utk baby

Slm...sy dlm proses utk cari susu formula yg ssuai utk anak sy,7 bulan..stkt ni die menyusu badan...dh 3 jenis susu sy try, lactogen, dutch baby n enfalac A+ step 1, semua die xnk...ibu2 yg ade pglaman same, blh share susu yg ssuai utk baby yg memilih mcm ni? Satu lg, jika ade ibu2 yg duk puchong n ade baby yg minum susu lactogen @ dutch baby @ enfalac blh cntact sy, sy nk tolak murah2 je skdar nk wt modal beli susu baru jenis laen plk n smue susu tu skli bru je gune dlm 2 3 sudu je...tq

1 Balas

cuba akak try s26 kotak purple

3y ago

sory baru bace reply...akak dh rry bg minum susu kambing..Alhmdulillah dh minum tp dlm cawan jer...tq bg cdgan..😊