Perubahan Berat: Sebelum Hamil VS Waktu Hamil

Haa, siapa yang dekat sini berat badan maintain je dari sebelum pregnant sampai ke sekarang dah berbadaan dua masih relaks je berat dia, angkat tangan! 🙋🏻‍♀️ Cuba share sikit berapa berat badan Mummies sebelum pregnant VS sekarang. Hehehe....

Perubahan Berat: Sebelum Hamil VS Waktu Hamil
103 Balas

anak first sblm pregnant tak sampai 50, tgh pregnant dekat 70kg jadinya. lepas beranak, anak umur 9 bulan jadi 40kg je. 🥴 anak 2nd sblm pregnant 49, naik tak banyak masa pregnant. sekarang anak 2 bulan berat 51. sikit lagi tu... ni bulan rejab sampai Ramadan mesti boleh turun lagi tu sebab puasa 💪