Perubahan Berat: Sebelum Hamil VS Waktu Hamil

Haa, siapa yang dekat sini berat badan maintain je dari sebelum pregnant sampai ke sekarang dah berbadaan dua masih relaks je berat dia, angkat tangan! 🙋🏻‍♀️ Cuba share sikit berapa berat badan Mummies sebelum pregnant VS sekarang. Hehehe....

Perubahan Berat: Sebelum Hamil VS Waktu Hamil
103 Balas

Mase ank pertama sebelum prengt berat 55kg bila dh prengt naik 1kg je dlm sebulan lps seminggu lgi nk bersalin berat tiba ii naik 74kg start bby kuar je berat jdi normal balik .. lps to mse thu prengt ank kedua buka buku 9week berat tiba ii jdi 66kg lps to start nurse kata gdm diet sangkut terus jga mkn ape semua berat terus turun 1kg dlm mse 2 minggu lps baby dh msuk 19week berat naik 67kg nasib baik dokter kata berat normal result gdm pun cantik je ..