Perubahan Berat: Sebelum Hamil VS Waktu Hamil

Haa, siapa yang dekat sini berat badan maintain je dari sebelum pregnant sampai ke sekarang dah berbadaan dua masih relaks je berat dia, angkat tangan! 🙋🏻‍♀️ Cuba share sikit berapa berat badan Mummies sebelum pregnant VS sekarang. Hehehe....

Perubahan Berat: Sebelum Hamil VS Waktu Hamil
103 Balas

anak first :- sebelum pregnant 35kg semasa pregnant 41kg selepas pregnant 35kg anak ke2:- sebelum pregnant 35kg semasa pregnant 44kg selepas pregnant 35kg anak ke3:- sebelom pregnant 35kg sekarang tgh pregnant 36kg baru 8weeks