Perubahan Berat: Sebelum Hamil VS Waktu Hamil

Haa, siapa yang dekat sini berat badan maintain je dari sebelum pregnant sampai ke sekarang dah berbadaan dua masih relaks je berat dia, angkat tangan! 🙋🏻‍♀️ Cuba share sikit berapa berat badan Mummies sebelum pregnant VS sekarang. Hehehe....

Perubahan Berat: Sebelum Hamil VS Waktu Hamil
103 Balas

sebelum 1st preggy 43kg..mse preggy last pling tiggi 52kg...lpas bersalin 43/44kg.. second baby sbelum keguguran 3 buln lbh 46kg... sebelum 3rd preggy 44kg...n now 34weeks 48kg... sejenis perut kecik dr anak first lg..tp yg third ni lg kecik..jd nk mkn bnyk xbleh...kalu ikutkn selera besar seblum preggy😁.. skrg kne mngalah dlu walau tgok mkanan sdap²😌...