First Time Mother

Great. Curently 26 weeks. Done buy baju baby, mitten and botties, barut, bedung dan botol susu 5oz dgn total harga RM172.26. lega sikit fikiran. Dah kurang barang nak beli. Yg masih ber legar² di fikiran, -pampers -breastpump dn aksesorinya -set berpantang -tilam baby -car seat -wet tissue -berus botol -dan segala yg lain ?

1 Balas

Saya beli pampers jenama mikubi, saiz newborn, baca feedback ramai kata bagus. Harga pun murah je. Breastpam jenama real bubee. Setberpantang beli loose punya je kalau set takut ade yang tak pakai, takde jenama. Param, pilis, ubat periuk untuk minum, ubat bengkung. Beli dekat shopee je semua tu hihi berus botol saya beli dekat kedai eco je 🤭