Edd jan. Listing brg keperluan. Apalagi ye?

Mommy dah prepare apa je? Baju 6 psg (unisex) Napkin 10 Mitten & booties 3set Set Tilam Towel Changing mat Detergent Wet tissue Set mandian Total spend around rm150 je. Listing otw Baju & rompers (tunggu after scan plk smbung shopping) Barut Pampers Botol susu Minyak yuu yee&dll Apa lagi ye mommy?

Edd jan. Listing brg keperluan. Apalagi ye?
8 Balas

Sy due awal bulan1 . Alhamdulillah byk da settle. Tggl barang sy utk berpantang aje . Beli kat shopee kbykkannya. Nie tgh tggu baju2nya sampai pastu bolehla mendobi pulak .

7mo ago

sama bulan kita sis .sy pun bulan 1

cukup tak eh klau baju newborn 3 psg long sleeve atau serba 3 psg untuk setiap size ? mksudnya 0-3 3-6 6-9 serba 3 psg. maaf first mom.

8mo ago

newborn beli 3psg je untuk hospital. selebihnya tgh pkir untuk beli size besar . ada baca baju beli sikit je sbb bby membesar. tp kdg jd pening berapa psg yg perlu beli 😅. mcm tu lah bila firstmom rasa serba xckup.

ni listing sy..sy punya bnyak yg anak first dulu..beli sikit2 jer yg perlu..due awl bln 1.. brang ibu jer bnyak blm beli..

wahh .. sy da beranak 4 kali ..ni nak bersalin ke5 tapi masih google bila nak sedia brang bersalin..hihi ..

Set pemotong kuku baby Car seat (very2 important) Minyak telon baby Set strelizer untuk botol susu

8mo ago

set pemotong kuku cotton ball cotton bud berus basuh susu minyak telon

Brg2 mommy. Maternity pad, socks tebal, nursing pad, nipple cream. Basically brg2 pantang.

8mo ago

👍 on listing. cuma belum start beli lagi. biasa la first mom. excited cari brg baby dulu. haha🤣

Baby saya due bulan 12. Saya baru beli carseat shj. Barang keperluan lain belum lagi 😂

8mo ago

takpe panjang lagi masa tu. hehe.

Sy bru bli bju 3 psg dan pampers 😆 nk dekat dh ni. Ingt nk start bli hjg bln ni dh