barang Baby

Mummy start beli Pampers, toiletries baby, set berpantang ibu smua Masa pregnant berapa bulan ya? Saya Skrang 22w bju baby, barut, bedung mitten booties smua dah lengkap kecuali Pampers n toiletries blum bli lagi. Waktu bila sesuai beli ya?

1 Balas

Blh jer beli mommy. Standby jer. Simpan baik2. Kita x tau bila baby nak kluar kan.. Kbykkan baby kluar masa 7bln klu x ckup due.. Klu ckup masak, 37w ke atas.. So prepare jer awal. X kelam kabut nnt..