Persiapan bersalin di hospital ampang :-

#bantusharing BARANG IBU: Pad sarung - 20 set Pakaian untuk discharge (tudung, baju, kain, pakaian dalam) - 1 set Tudung - 2 Tuala - 1 Stoking - 4/5 pasang Barang mandi Biskut kering Mineral water Kurma BARANG BABY: Pakaian discharge ( baju, pampers, barut, sarung tangan & kaki, topi, bedung) Pampers - 1 pack Wet tissue - 1 pack DOCUMENT: Buku pink IC Kad nikah

1 Balas

Bawa sweater, mug n milo/horlicks 3 in 1 sbb sana sejuk

9mo ago

a'ah lupa pulak hihi.. saya bawak milo tapi tak minum pon sebab dekat sana setiap sarapan and minun petang dapat air susu and serbuk coklat tu. lain2 banyak minum air masak je