ketuat faraj

Gi guyss sis skrg tengah preggy tapi ada tumbuh mcm ketuat d bibir vagina..ada prna mengalami tak? Tolong bantu sis..

7 Balas

Saya pernah sis, sampai menangis2 bagitahu husband, lepastu terus bagitahu doktor dekat kk sebab makin banyak and merebak, lepas jumpa doktor kat kk, buat appointment kat hospital pula, alhamdulillah lepas sebulan tu terus okay, takda pakai ubat apa2 pun, kerapkan cuci dengan air, jangan guna sabun, doktor cakap tu jangkitan kuman masa pregnant

sama la dgn sy.. sy dh buntu tktau nak buat mcm mana 😫

4y ago

pregnant ? https://chat.whatsapp.com/D3iMZFqDONh6XYMFW6bRBU

Sis nt mohon bg feedback lau ada solution yer...tq.

Ada rasa gatal ke.. Cuba cuci dgn air suam daun sireh.

4y ago

Ada rasa gatal2 sebb kerap buang air n lembap.. Menjak tu bila gatal sy masak air daun sireh dan suamkn sy akn cuci. Tapi pastikn sentiasa lap dgn kain bersih bila sudah buang air atau bsar.

Apa rawatan dia ye? Dr bg ubat apa?

Saya pun sama

kerap cuci