pedih vagina ketika bersama suami

Hello guys sis pregnant 28 4 days ada tak sini yg prna mengalami pedih ketikan brsama suami, faraj pun ada brubah mcm ada kluar sikit yg bulat tu dlm lubang vagina

3 Balas

Infection kot? Sy pernah kne mse 17w.. vagina jd merah2 melecet n pedih bila bersama.. doktor bg bg ubat sumbah bawah

Lebihkan foreplay sebelum bersma. Sbb time prgnt ni faraj cpt kering sbb tu jd pedih

Cuba pakai lubricant. Vagina extra kering sikit time pregnant. Cepat melecet