Ketuat kelamin pada pintu faraj semasa mengandung

hai nak tanya ada tak ibu ibu yg mempunyai masalah ketuat kelamin? boleh tak kongsikan pengalaman cara atasi masalah ketuat semasa mengandung?

4 Balas

Uish dekat situ. Saya dulu pernah di tangan. Mula2 kat jari. Lepas tu duk gatai p potong2 darahnya ada benih. Kena jari sebelah. Gatai lg tangan duk potong2 kena jari seterusnya. Dah macam tangan raksasa 😞😞ketuat penuh kt tgn. Huhu. Kat kaki pun kena.dah try getah betik, gatai tangan tak tahan duk kuis2. Tak sabar. Lepas tu guna ubat doktor pun tak sabar2. So tak hilang. Jika sabar pakai. Ia akan tanggal sendiri. Lepas tu abah sy nampak orang cina mati punya kertas yg kuning tu. Ada bahagian gold tgh2 kat kertas kuning tu. Terus try letak kat bahagian ketuat saya semua. So sy pun tak perasan bila ketuat saya lama2 semakin halus dan nipis. Alhamdulillah. Semua hilang. Ce tanya doktor. Ada ubatnya

5y ago

tula. thanks tau. hm. kemurungan saya sejak semalam

macam mana cara nk hilangkan kutil kelamin masa mengandung

Sis ni soalan bila ye? Boleh sy tahu ketuat tu masih ada tak?

Sama la sis.. Sya pun ada ketuat kelamin huhu risau la

2y ago

Hai sis..masih aktif ke