benjolan di bibir vagina

Hi guyss sorry sis mau brtanya, siapa sini yg mengandung tapi ada tumbuh2 macam benjol biji2 di bibir fajar. Huhu risau la

6 Balas

Saya pun baru kena ni.. last week kena benjolan kat ketiak, dh jumpa doc, doc dah check, kata hal kulit je dan akan susut sendiri. Ni kena kat bibir vagina.. cobaan... @puan Mheng-Mheng Cheng, apa status benjol puan tu?

Jangan risau dlu sis try rendam miss V dgn air suam / basuh dgn air suam (kalau nak cepat baik masak air dgn daun sirih)

4y ago

sis pernah buat ke? elok tak? sbb sy pun masalah yg sama .. hmm risau 😣

Boleh bersalin normal ker kalau ada ketuat kelamin ni??

saya pon mcm tu sis, kenapa eh? risau jugak kekadang ..

Ya Allah Saya pun mcm tu sis.. sakit bedenyut plk tu..

tny doktor