Selamat Bersalin Baby Girl 11/10/19

Genap 40 wks 1 day of pregnancy. Bertarung sorang diri tanpa suami dan ibu di sisi. Bawa kereta ke hospital sendiri pada pukul 5 pagi contraction selama 24 jam dr 5ptg 10/10 dan pukul 6ptg 11/10 buka baru 5 cm, Last2 doktor bg induce pada pukul 6ptg dan telah selamat bersalin ada pukul 7 mlm. Baby berat 3.5kg. Size lilitan kepala 34cm. Koyak tu jgn tanya la na.. ? ? Nak duduk pon pedih punggung. Kepada mummy yg belom bersalin tu enjoy your pregnancy dan semoga selamat bersalin. ❤️❤️

55 Balas

Tahniah sis n selamat berpantang yea...ms berpantang jgn lasak2 sagt...

5y ago

Thank you dear, saya dgn tungku mmg tk leh berpisah sbb takut sejuk perut.