Baby march

Hi mommy … Just nk share , Alhamdulillah sy selamat melahirkan baby girl seberat 2.75 kg secara induce, sekali induce ubat shja di hospital tuanku azizah (hkl) 38 weeks 2 days (gdm) serah diri 10/3 bersalin 11/3.. .. dan sy doakan mommy yg bakal bersalin march ni dipermudahkan urusan mommy n baby sihat2 belaka rate sy utk semua skli Induce 10000/10 Contraction 1000/10 Jahit 2/10 Seluk 7/10 Teran 12/10 Hospital service 10/10 (gov hospital) Nurse staff doktor 10/10 Makanan hospital hta 12/10 (sedap bg sy ) Ward -10/10 (1st class) #bantusharing #newmom

Baby march
2 Balas

Alhamdulillah slmt berpantang sis semoga sihat-sihat selalu dngn baby Amin ya Rabbal Alamin 🤲🤲🤲

1mo ago

T. Kasih sis atas uacapan dan doa 🥰🥰

Doakan saya jugak. Esok dah kena serah diri dekat hosp HTA. Nervous sangat😫😫

1mo ago

Sy doakan urusan sis dipermudahkan, ibu dan bby sihat, dont worry sekejap je sakitnya, lps tgok muka bby hilang sakit tu, wah ade geng HTA.. pegi pagi tau sis, takut kne tunggu lama kt pac, dtg awal dpt ward awal