Selamat Bersalin Overdue 12/9

Alhamdulillah saya selamat lahirkan baby girl secara normal berat 3.3kg dengan sedikit koyakan. EDD saya 4/9 tapi sehingga tarikh serah diri 11/9 takde apa2 tanda. Jadi 11/9 kena induce pil di bawah pukul 4 petang. Jam 10 malam dah start rasa contraction bukaan 3cm. Pagi harini masa di labour room bukaan dh 6 cm nurse pecahkan ketuban terus bersalin. #firsttimemom #firstbaby #excited

1 Balas

Masya Allah tabarakaLlah.. tahniah atas kelahiran💐 mudahan puan cpt sembuh 🌻

2y ago

trima kasih☺️