Selamat Bersalin Baby Girl 11/10/19

Genap 40 wks 1 day of pregnancy. Bertarung sorang diri tanpa suami dan ibu di sisi. Bawa kereta ke hospital sendiri pada pukul 5 pagi contraction selama 24 jam dr 5ptg 10/10 dan pukul 6ptg 11/10 buka baru 5 cm, Last2 doktor bg induce pada pukul 6ptg dan telah selamat bersalin ada pukul 7 mlm. Baby berat 3.5kg. Size lilitan kepala 34cm. Koyak tu jgn tanya la na.. ? ? Nak duduk pon pedih punggung. Kepada mummy yg belom bersalin tu enjoy your pregnancy dan semoga selamat bersalin. ❤️❤️

55 Balas

Wah Alhamdulillah tahniah sis selamat berpantang doakan sy pula ye dah 38w4d tanda pun blm ada lagi cuma kontraksi palsu je huhu 😭 tak sabar jmpa baby ❤️

5y ago

Tq sis, semoga dipermudahkan segalanya. Nnt klu kerap sakit dlm 5 minit sekali pastu mengeras dlm 1 minit tu tanda kontraksi da. Good luck ya.

seram pulak sebut koyak 🤣🤣🤣 ape pun tahniah sis & slmt berpantang... moga sihat sama baby girl 😍

Alhamdulillah tahniah... terima kasih doakan kami yg mengandung dan menunggu waktu bersalin..amin .

5y ago

Tq sis. Semoga dipermudahkan segala urusan.

Strongnya mummy. Insan terpilih jer boleh kuat mcmni. I x kuat mcmtu. Apa2 pun tahniah yea

5y ago

Tq sis. Kita semua kuat mommy. Utk anak kita semua mommy pon boleh buat.

Doakan saya juga , hari nie pun 40w1d , xdak tanda turun lagi , tapi perut mengeras ja

5y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan sis

Tahniah strong mamy.. Semoga saya juga dipermudahkan bersalin lagi 4 hari 40 week.

5y ago

Tq sis. Semoga dipermudahkan segala urusan. Selamat berjuang

Tahniah sis n selamat berpantang yea...ms berpantang jgn lasak2 sagt...

5y ago

Thank you dear, saya dgn tungku mmg tk leh berpisah sbb takut sejuk perut.

Tahniah mommy. Semoga terus kuat semangat. Besar pengorbanan mommy ❤️

5y ago

❤️❤️

Alhamdulillah , tahniah sis & selamat berpantang 😊 strong mommy 😘

Selamat berpantang & enjoy bf .. hope dipermudahkan segala urusan

5y ago

Tq sis ❤️ . Semoga dipermudahkan segala urusan.