Selamat Bersalin Baby Girl 11/10/19

Genap 40 wks 1 day of pregnancy. Bertarung sorang diri tanpa suami dan ibu di sisi. Bawa kereta ke hospital sendiri pada pukul 5 pagi contraction selama 24 jam dr 5ptg 10/10 dan pukul 6ptg 11/10 buka baru 5 cm, Last2 doktor bg induce pada pukul 6ptg dan telah selamat bersalin ada pukul 7 mlm. Baby berat 3.5kg. Size lilitan kepala 34cm. Koyak tu jgn tanya la na.. ? ? Nak duduk pon pedih punggung. Kepada mummy yg belom bersalin tu enjoy your pregnancy dan semoga selamat bersalin. ❤️❤️

55 Balas

Tahniah...selamat berpantang...semoga awak cpt sehat dan kuat semangat

Tahniah dear...awk ibu yg kuat...selamat berpantang dear😘

5y ago

Most welcome dear

Strong mummy....selamat berpantang....😘😘😘😘

Tahniah sis....Kita lgi ne sdg tungu turn heheh

5y ago

Amin2...

Alhamdulillah. Tahniah sis. Selamat berpantang 💞

40week 2ari xbrsalin lg..tggu masa g hospital je

5y ago

Take care sis. Semoga dipermudahkan segala urusan.

Tahniah sis.. Awa mommy yg kuat

5y ago

Wc mommy

Kuatnya awak.. Tahniah, slmt bpantang sis 😊

wow congrats, mummy! you are a fighter! 🌸

5y ago

Tq dear, we fight for our love one. I know every women can do it. Bcoz we are strong

Selamat berpantang awak wanita yg hebat 🥰