Selamat bersalin☺️

hi semua alhamdulillah saya selamat bersalin..due 7/11 delivery 8/11.bersalin secara normal. berat baby 2.8kg je tp koyak banyak sgt😣penting untuk mommy2 jgn angkat punggung ye time teran baby. biasalah anak first bila teran auto nak angkat punggung🥹 selamat ya semua🥰#firstmom #firstbaby #bantusharing

1 Balas

selamat berpantang sis. jaga elok2 kawasan jahitan ya. sy 3 anak pun tak pandai teran. 3 anak semua berjahit,tp tak banyak la. 6 jahitan,tp sengsara sgt