Week 9, tapi scan week 6

Gambar kiri scan 3/2 Saiz kantung 6W5H, gambar kanan scan 7/2 kantung 6W1H dan keluar coklat-coklat. Dr, cakap tanda bby tak jadi, tunggu 2 week lagi untuk result. Sepatutnya, kandungan week 9, tak tahu kenapa lari- lari week. Rasa sedih dan down sangat, anak first.. Mohon doakan ya.

Week 9, tapi scan week 6
13 Balas

kes kite lebih kurang sama. patut saya kenal tulisan Dr ni. kite consult dgn Dr yg sama.

2y ago

try pergi slim kecemasan untuk check juga.. sy baru balik dari kecemasan.. Dr. scan semua detail sekali darah takut kurang darah.. alhamdullilah bby ok tp normal dr cakap untuk first kandungan yang baru.. saya doakn baby puan kuat macam puan dan sempurna kejadiannya.. ❤️ much love

smoga d mudahkan ya sis

2y ago

terima kasih puan atas doanya

Try pg klinik lain..

2y ago

Kjp lagi nak pergi emergency.. harapnya baik-baik aja