Ada x sape² pernah pakai losyen snowhitee mcm dlm gmbr tu? Boleh bagi feedback positif/negatif x?

19 Balas

Sy pn pakai masa baby msih 3bln lbih..sbb pnah try guna yg jenama lain tp kejap jek ade smula ruam & gatal2..ank Sy ada gatal2 d blakang telinga hari tu smpai dia slalu garu2 then Sy try cream snowhite strawberry ni sgt2 membantu..3hari dh hilang..Sy truskn guna utk baby Sy hingga skrg..ruam2,gatal2 smua Sy guna utk baby..sapu nipis2 pn ok...sgt2 membantu..bau dia pn wangi sesuai utk baby..stakat ni tiada kesan sampingan yg xbgus..sbb Sy pn guna jg sgt2 membantu..try la guna klu ank or bby ada gatal2 ruam kesan allergic d kulit eczema smua sgt2 ssuai..

alhamdulillah , lpas kenal losyen ni mmg berbaloi sgt beli ! tanak tukar dah sbb mmg serasi & byk feedback positif . pling best bahan utama dia susu unta jadi tak risau ada bahan kimia lain .. jenis kulit baby sy pn sensitif mcm sy jd kami berdua pakai losyen ni sma" 😂 mmg mujarab !! mommy kena try juga ya

Saya pon pakaikan lotion ni kt baby, memang elok tapi kadang risau jgk sbb bau dia wangi sgt mcm perfume. Setakat ni sy buat research pasal lotion ni takda lagi yg ckp produk ni tak bagus, so sy masih sapu pada baby kalau naik ruam. Kalau kulit baby dah licin sy tak sapu.

pakai dkt 2nd baby. dia ada ruam pns byk. cpt je hilang. ada ruam susu pon boleh pkai. masa sy pergi hospital utk checkup baby ada mommy ni share anak dia ada enzema pastu pengasuh dia suggest pkai cream ni. masa tengok baby dia xde bekas enzema lgsg licin awak.

1y ago

thank u betulkan☺️

mmg pakai..Dr bb kecik lg..smpai la 2 taun..pernah naik ruam kat celah bunge...naik ringworm kt perut plg payah ilang n melarat.. mcm2 ubt pkai x jln..pkai snowhitee ni dlm 3 ari..surut n xnaik2 lngsung..kulit bb pn lembut..lembab

1y ago

Sis boleh order dekat tiktok saya @skinvalet.co , malam ni saya live jam 9 malam . boleh claim voucher dalam live untuk lebih jimat & free shipping 🥰🫶🏻✨

bagus utk eczema tapi kena ada moisturizer bby juga ..bby sya guna ni eczema dia hilang tp kulit jdi sngt kering 🥹 sy stop guna sbb kulit bby kering kesian tgok..tp lebih baik beli kat farmasi ...sbb snowy lotion ni tkleh guna berpanjangan sngat

saya pakai sebab ada mslh eczema, biji2 air gitu jadi tangan ni kering habis dan pedih2. pakai sekali saja dh nampak kesan, pakai 2hari total hilang terus gatal2. tapi skrg pregnant, xcontinue pakai sebab ada bahan aktif kot? takutttt

sy checkup kat klinik ramai nurse pakai 👍 dari situ xyh tahu feedback dh . tengok depa pakai pon dh tahu produk dia bagus . sy dh 4tahun pakai sunscreen dia mmg best . nk dikatakan semua produk dia best dn berkesan .

ank sy pkai losyen ni.. smpai skrg umur dia dh 2 thun msih pkai lg sbb yg ni je bkesan. dh try brnd lain yg dekat2 farmasi tp x bkesan. kulit ank snsitif, slu timbul ruam, sapu je losyen ni 2 hari cmtu okay dh..

Saya pn guna dari dlm pantang lg... Muka baby naik ruam dh 2mggu... Pakai losyen ni smggu dh clear balik.. Alhamdulillah serasi dgn ank sy smpai skrg.. Ruam pampers merah2 pn cpt hilang...