Ada x sape² pernah pakai losyen snowhitee mcm dlm gmbr tu? Boleh bagi feedback positif/negatif x?

19 Balas

mmg pakai..Dr bb kecik lg..smpai la 2 taun..pernah naik ruam kat celah bunge...naik ringworm kt perut plg payah ilang n melarat.. mcm2 ubt pkai x jln..pkai snowhitee ni dlm 3 ari..surut n xnaik2 lngsung..kulit bb pn lembut..lembab

1y ago

Sis boleh order dekat tiktok saya @skinvalet.co , malam ni saya live jam 9 malam . boleh claim voucher dalam live untuk lebih jimat & free shipping 🥰🫶🏻✨