Ada x sape² pernah pakai losyen snowhitee mcm dlm gmbr tu? Boleh bagi feedback positif/negatif x?

19 Balas

always use this treatment lotion for my baby..it help alot. My baby love the smell of the lotion so much 😍 and I'm using it for myself as well 😌

pakai utk anak kedua sbb eczema.. so far ok jer lotion ni.. mmg da berbotol pakai. klu da nak abis tu mmg cpt² beli lagi 😂

Sye pon pakai elok je..hari”sapu kat badan muka ..ank dri lahir tk pernh kena ruam or gatal ..muka pon bersih

sy pakai sis ank ada ruam smpai 2 tahun skrg tkda dah..pkai dlm masa 3 hari ruam ank hilng

saya guna untuk baby dan untuk saya sekali as moisturizer pakai kat muka .. ok sngt

Tak pernah, saya product yang tak masuk dalam farmasi ni skeptikal sikit. Takut nak guna.

1y ago

Betul. Nak2 pulak takde official website lagi saya skeptikal.

baby saya kulit kering pastu ada ruam dkt pipi smua elok alhamdulillah

dgn anak sye x ssuai.. ruam bwh leher jd cpt merebak n berair..

1y ago

sye pn org bg jgak.. hahaha

xpernah