Ada x sape² pernah pakai losyen snowhitee mcm dlm gmbr tu? Boleh bagi feedback positif/negatif x?

19 Balas

Sy pn pakai masa baby msih 3bln lbih..sbb pnah try guna yg jenama lain tp kejap jek ade smula ruam & gatal2..ank Sy ada gatal2 d blakang telinga hari tu smpai dia slalu garu2 then Sy try cream snowhite strawberry ni sgt2 membantu..3hari dh hilang..Sy truskn guna utk baby Sy hingga skrg..ruam2,gatal2 smua Sy guna utk baby..sapu nipis2 pn ok...sgt2 membantu..bau dia pn wangi sesuai utk baby..stakat ni tiada kesan sampingan yg xbgus..sbb Sy pn guna jg sgt2 membantu..try la guna klu ank or bby ada gatal2 ruam kesan allergic d kulit eczema smua sgt2 ssuai..