Ada x sape² pernah pakai losyen snowhitee mcm dlm gmbr tu? Boleh bagi feedback positif/negatif x?

19 Balas

Saya pon pakaikan lotion ni kt baby, memang elok tapi kadang risau jgk sbb bau dia wangi sgt mcm perfume. Setakat ni sy buat research pasal lotion ni takda lagi yg ckp produk ni tak bagus, so sy masih sapu pada baby kalau naik ruam. Kalau kulit baby dah licin sy tak sapu.