Ada x sape² pernah pakai losyen snowhitee mcm dlm gmbr tu? Boleh bagi feedback positif/negatif x?

19 Balas

saya pakai sebab ada mslh eczema, biji2 air gitu jadi tangan ni kering habis dan pedih2. pakai sekali saja dh nampak kesan, pakai 2hari total hilang terus gatal2. tapi skrg pregnant, xcontinue pakai sebab ada bahan aktif kot? takutttt