Happy Mummy

First2 sedih sbb scan doctor ckp baby tak jadi, kantung tak bulat...rupanya still awal lagi mmg tak nmpak sgt. Scan again nampak dua kantung. Now dah 14 weeks ++ ?

Happy Mummy
75 Balas

wahhh seronok nya..sy mggu dpn bru nk pegi scan n buat buku (10weeks) mse 5mggu scan nmpk kntung ja ngn ade cyst skit kcik..pnah gugur skali n ini ank yg kedua lepas gugur..doakan ya..berharap sgt dpt cahaya mata kalini..and diri sy sndri kembar seiras..tp kembar sy dh xde..Allah lebih syg dia mse dia masih kecil..mne tahu kan anugerah Allah kalini dpt baby plus kembar plk kan..aminn

5y ago

InshaAllah amin. Semoga yg baik2 je utk mommy okay 😊

alhamdulillah.. tahniah mommy.. doakan next pregnancy saya juga twins ya... huhu.. first thun lps dh twins.. tpi bthan hingga 11weeks jer... tp ni second wlaaupun xtwins, alhamdulillah 24weeks... syukur sgt dah... tpi bila tgk twins.. rasa sedih, tringat... 😢

5y ago

Takpe lah mommy. Twins yg tu kan dah tggu kat syurga 😊

wooow seronok nyee dpt bby twins . saya teringin nak bby twins tapi genetic twins TakDe .. semoga kandungan awak sihat yeaa smpai bersalin nanti ..

5y ago

saya berharap sgt dapat pregnant bby twin's macam org lain .. mmg teringin sgt² .. skunk tgh pregnant 19week6day ..

Tahniah ....yer doktor cakap kantung kalau xbulat mgkin baby bermasalah dll. Sy tringin anak kembar tp xde rzeki

wahhh bestnyaaaaa... teringin nak anak kembar... kadang berharapndlm perot skrg nim kembar juga 🤣😍😍

Wahh tahniah sis... Cmne yer rase prgnant kembar, alah teruk x sis?? Ke mmg ade keturunan?

5y ago

ohhhh..untong lh sis.. suami sye pun kembar, tapi ank first xde rezeki lagi dpt kembar. doakan sye ank no 2 pulak mne tawu kn. 😁

Wah...tahniah sis...take care ye...kena double alert utk twins ni...💓💓💓😍😍

5y ago

First baby ke sis...

sy pun doc ckp mayb x jadi...kantung ada...nerves tul nk tgu 2mnggu lagi...huhuhu

5y ago

Tkpe tggu je lagi 2 mggu. Awal2 slalu mmg nmpak tak cantik lah tak nmpak langsung lah. InshaAllah ada je tu 😊

Wahhh tahniahhh twin, semoga baik baik yee. Saya pun baru masuk 14weeek.

Week ke brp sis scan x nmpk kantung tu. And week ke brp yg nmpk tu

5y ago

Rasanya awal2 yg masa scan tu baru week 4. Next 2 weeks try lagi scan dah nmpak ada dua kantung 😊