Happy Mummy

First2 sedih sbb scan doctor ckp baby tak jadi, kantung tak bulat...rupanya still awal lagi mmg tak nmpak sgt. Scan again nampak dua kantung. Now dah 14 weeks ++ ?

Happy Mummy
75 Balas

wooow seronok nyee dpt bby twins . saya teringin nak bby twins tapi genetic twins TakDe .. semoga kandungan awak sihat yeaa smpai bersalin nanti ..

5y ago

saya berharap sgt dapat pregnant bby twin's macam org lain .. mmg teringin sgt² .. skunk tgh pregnant 19week6day ..