Hi ! Saya baru scan now 7 weeks , normal ke scan 7w tak nampak pape lagi just nampak kantung je

Tapi dr cakap kantung bulat cantik so ade potensi nak ade baby dalam tu ☹️ hm#firstmom

4 Balas

Insyaallah ada sis.Saya pun 2x scan xnampak kantung.9w scan baru nampak.Kemungkinan baby sis kecik lg pd usia..Saya scan masa 9w punya lama doktor cek last doktor cakap twin.1 nampak 1 lagi sorok.Alhamdulillah ada 2 jantung..Ni anak yg ke 5...anak² sebelum ni semua nampak awal ja..

normal ..sy ank first 6w1d nmpk kantung je..ank kdua nie 6w2d dh nmpk janin n heartbeat..setiap ank xsme...

Sy baru scan 7 weeks this week. Mula2 tak nampak baby jugak, dr guna tvs scan ikut bawah bru nampak baby😊

2y ago

Klinik biasanya takde tvs. Sy g kk sbb nak buka buku pink..

Normal. Masih baru lagi