Assalamualaikum , tumpang tanye , kalau awal awal pregnant memang tekak ni nak makan semua benda takde selera ke ??

FIRST TIME ?

2 Balas

Wsalam ye betul tu , saya pon mcm tu jgk . Lebih truk bau2 tumisan owg msak pon tk boleh

wslam.. normal tu sis.. sy first trimester mkn sikit sgt.. klau nasi separuh pon x bole abis. da msuk 2nd trimester da normal blik.. mkn mcm biasa

5y ago

Masuk 2nd trimester tuuu maksudnyaa dah berapa week ehhh ???