Ada x momy yang due date bulan 12 sama dgn saya , kalau ada gdm memang kena bersalin awal ke?

First baby

4 Balas

Sye dua 8/12..sye gdm mkn ubat wktu anak sulung kena bersalin 38weeks sekarang pregnant no2 ni hanya diet control boleh smpai 40 minggu ..ibu mengandung yg ada gdm doc xkan bgi overdue tepat 40minggu kena serah diri...klau insulin 37 minggu dah kena serah diri dia ada perbezaan setiap gdm kita tu ...sis jaga pemakanan insyaallah

sis gdm ape ye? on diet or insulin? klu on diet, boleh jek smpai 40mggu.. klu on insulin, rasanya kena brsalin 38-39mggu cmtu kot..

ooo terima kasih, sy on ubat.. kalau ikut darah sblum ngandung dh ad juga kncing mnis.

saya gdm makan ubat kena serah diri 38w

3y ago

terima kasih