Esok due date

Due esok 7hb 4 tpi xde tnda pape² lg momy² ade yg due date sama dgn kita x...dh bersalin blm

2 Balas

Due kite 6hb, dah overdue. Tp masih takde tanda apape. Baby selesa sgt dlm peyut, kasi chance mak dia raya dulu 😂 Raya ke 3 nnt baru kena serah diri kat hospital.

3w ago

ahhahaha aduh lahai..mybe kot dia nk bg mak mkn juadah raya dlu..kita doc bg tarikh serah diri 14hb...smoga dprmudahkn la ye..aamiin²

samaaa tapi saya perut da start2 mengeras dari awal pagi tadi

3w ago

smoga dprmudahkn urusan...niy sy xde tnda pape lg..cuma sakit dkt bwh je