Due date 22/12

Semalam checkup doktor kata due 22/12 klu x bersalin kena serah diri 28/12. Tanya doktor, x bole ke lajak sikit pergi 31?? Tergelak doktor dgn misi dengar😂😂. Sbb rasa baby 2nd ni mcm nk kluar lmbat jugak😅😅. Ada geng x kat sini

19 Balas

Saya due 10.12.22 hari tu sampai sekarang bby xnk kluar lagi.. Doc da bg surat serah diri kat hospital nnti 16hb ni.. Doa kan saya dipermudahkan segala urusan bersalin nanti😊tak larat nak bawak diri dah ni😅

1y ago

InshaAllah, aamiin. Semoga dipermudahkan untuk smua ibu yg mnunggu masa masa nk bsalin🥰. Sama laa saya pon x larat dh bjalan macam pinguin ni😂

assalamualaikum saya pun sama saya due 14.12.22 ni tapi saya minta nak tambah hari lagi sebelum 20 haribulan ni kalau tak beranak juga kena masuk ubat 21 haribulan ni harap harap dia keluar sendiri ye

1y ago

Waalaikumsalam, harap dapat mudah bersalin, kalau bole tak nak laa masuk ubat😢

due sya 29/12...nk minta lajak bulan 1 mmg xboleh sbb sangkut gdm...skrg xdak tanda lagi...hmm...nmpknya bby nk kluar 28/12 la...tu pun serah diri rasanya

1y ago

tu yg sya takut sikit...sbb 1st baby...doct ckp nnti try belon..belon xsakit..klau xjln induce...induce sakit sikit....ghisau pulak😣😣😣....sbb prnh rasa skit contraction ggur thun lepas

wah due kta sama. Tp blum ada tanda2 lg. Tepksa serah diri 21hb kalau masi blum bersalin sb ada gdm. huhuhu. Semoga dipermudah urusan kita bersalin sis...

1y ago

haraplah sis kan...

due date sy 23/12 blm ad tanda2 lg...firtsmom...xtw la bila dia nak keluar....klu serah diri lepas 6hari dr due date 😅

1y ago

saya pon da lps due .21 smlm. xde tanda lagi😟

kita sama sis . saya pun masih belum ada tanda2 baby mahu keluar . hari hari becakap sama baby , keluar dengan cepat dan selamat 😌

1y ago

Aamin Ya Allah . Sis pun . semoga Allah bantu kita 🥰

Saya due 12.12 smpai harini tak kluar lagi .. 18hb kene serah diri .. doakan saya dpermudahkn urusan bersalin .. #firstbaby

1y ago

❤️❤️❤️

Due sy 20/12 tapi takde tanda apa apa lagi, rasa macam taknak lambat lambat dh 😂. Nk berdalin je 20hb tu taknak extend

1y ago

Semoga dipermudahkan untuk kita☺️

Saya plak 28/12.. pon xde tanda ii nak bersalin.. kalau serah diri time due tu kena paksa bersalin ke? #firstmom

1y ago

Welcome☺️

Saya pun sama 22/12 , tp private klinik sy ckp kena dtg checkup plak 26/12 bukan serah diri 😂😂😂

1y ago

😂😂😂😂😂😂😂