Due date 30hb 12 2023

Ada due date yg same x dlm ney?huhu..sy gdm d/c..jd mmg 30hb 12 tu dh kena paksa bersalin la kn kalau xbersalin lg..kesian dia kluar hujung2 tahun sgt..awal sehari tua setahun 😅

14 Balas

Saya pun edd 30/12 & gdm jgk sis.insha Allah doa yg baik2 slalu janji baby sihat kita sihat insha Allah 😁saya tak fikir date keluar dah cuma fikir nak details scan dgn pakar utk 2nd time ni..doakan saya & baby sihat slalu..dah berumur ni mcm2 risiko 😅..moga dipermudahkan urusan kita & baby kita semua Insha Allah

9mo ago

ooo faham2..semoga dipermudahkan segala urusan bersalin kite semua nanti 😊

sy due 28hb Dec. Alhamdulillah takde GDM tp sy ada sejarah kelahiran pramatang masa anak pertama and ada kemungkinan sejarah berulang. Hopefully masih jatuh bulan 12

9mo ago

insyaAllah..

Saya 31 dec sis 😂 so far alhamdulillah tak sangkut gdm. Hopefully baby keluar tahun ni jugak 🤭

9mo ago

Sy pun bulan 12... Tp dlm 24 mcm tu la... Rasanya keluaq awai kot...

Sy pon same , ddate 23/12 gdm on diet jgk , harap bby kluar bulan jan .. kesian dia , matang sbelom usia 😅

9mo ago

kan..huhu..tp apakan daya gdm kena paksa bersalin sblum 40week

bersalin sblum 40mggu ok..klau 40mggu tu xbersalin lg bru kena paksa bersalin pd tarikh due.

klau gdm akn brsalin 37mnggu sis...lps tu doktor akn bg sis warded awal 2mnggu sblm date brsalin

9mo ago

sis hospital mana?

Saya due Dec juga ada GDM, Doc pun ada inform maybe akan paksa bersalin awal..

9mo ago

awal tu sebelum 40week la kn..

kita geng sis due date 30hb 12...harap baby kluar tahun ni jugak lah hehe

9mo ago

hehe fhm sis....dpt baby new year plk :)

Saya 29/12 sis.. Harap keluar tahun ni juga.. 😆

Sye due 29/12 & gdm jugak. Harap dpt bersalin 2023.

9mo ago

sy nk baby new year 😄