Do you have any favorite song/rhythm for you baby during pregnancy?
Voice your Opinion
Yes!
Not really

4051 respon

13 Balas

surah al quran.. kdg2 pasang twinkle little star.. kuar baby pn sampai skrg suka sgt lagu twinkle little star.. kalau dia menangis or meragam pasang lagu tu dia akan senyap dan tgk je video lagu tu..

.. i downloaded a surah for babies and mommies and a baby song too.. and i always put the headset on my tummy so that my baby will hear it and then she'll move inside. Best feeling!

Listening to Al-quran audio went pregnancy and until now do da same

4y ago

Allahuma aamiin

Listening to Zikir prophet Yusuf and the baby become active. Try it!

Surah Yusuf. Terus baby aktif tendang kiri kanan

Hari2 akan dgr surah Mariam dan surah Yusuf

Surah Al-Quran 😉😉

zikir dan bacaan al Quran

dengar surah surah..

Not really 🤗