ngidam...

fav sya time ngandung nie mkn kek sajee....suka manis2 lh plakk...ape lgi hri2 mkn kek lapis srwak jer lah...sdapp sungguhhh...bt sndrii jerr....sya ngndung nie rajin plak masak2 n bt kek...rajin ke dapurrr...sape nk order blh jgakk...

ngidam...
106 Balas

sya pon ske mnis suami dok offer asam2 sya xheran pon..tp smggu sya mkn 3 bjik kek stgh kilo..bskut famous amos tu 2 balang sya mkn hbs sya minx cod lg sbb sya join group niaga mknn lg bykla sya mkn mnis ble org open jual2🤣brt sya 34 mggu dh 80kg. .suami xmrh sbb die phm.. sya bkn jnis cmtu..cme mngndung kli ni sya kuat fast food..bnde mnis.. burger pon blh kate sbukan ade 7 8 kli sya mkn.. awl2 hr tu sya xnk mkn lps pda elok mbuk sya pye slere xblh cntrol.. pstu siang tdo mlm sya brjga smpi 3 4 pgi .

4y ago

baby sya pon gurl jgk😂

Mygoddd....sy pantang nmpk kek time prgnant kali ni...knpa mesti waktuu ni jugakk sis post...alaaaaa...nak makan jugak..😭😭😭😭 Lepas tu mmg favrite sy jg tauu kek lapis sarawak ni...sedapp sgt..😭

4y ago

tu laaa tu sis...dah taun 2020 ni 1 pn kereta x nmpk terbang😂😂😂

Biasa manis2 ni boy! Rajin masuk dapur pun boy! Hahaha pengalaman saya gitu, memang boy. Tapi mana2 pun tkpa, asal selamat, sihat, sempurna Alhamdulilah 😊

4y ago

Hihi alhamdulilah. Ketentuan Allah 😊 nak juga baby girl lepasni 😂

Mcm sy suka mkn kek..dn suka duduk dapur buat kuih apa saja msak2 tp nya mkn yg x..buat saja kek beli kt kdai kek..yg phabiskn apa kita msak suami laa.hahaha

4y ago

husbnd kite pun suka mkn kek niee...kdg2 dia plak trcari2 klau dh abis...

Dulu masa pregnant sy pun suka manis2 dan sejuk2 , padahal dulu tak minum manis tak yang sejuk, sampai sekrang anak 8 bulan still suka manis2 dan sejuk

4y ago

kehndak bby tuu...turut jer sis...

Baby girl kot..sy suke manis jgk skng ni..kek, coklat mesti ade..kuih manis2..scan dgn 3 org doc tempat yg berbeza..semua nampak girl..hehe..

4y ago

btul tuu..sya pun dh bt detail scan 4D nmpk clear bby girl

Waaa sye tringin nk mkn kek serawak lps dpt thu preg lgi. Skrg da 4 bln still xdpt lgi. Nk cri tu sush kemain. Bole order x?? 😅

4y ago

01135876707 wasap sya

Baby girl ni..sbb sy dlu mcm sis..masa anak no2..skrg no 4 ni pn rajin terlebih rajin membaking n masak🤣

4y ago

iyeee sis..btul tuuu...bbygirl...sya dh bt detail scan kt tmpt kje sya sndri

Trliur pulak😍tpi msih brpantang...mcm kek lapis..mcm aiskrim pun ada...xpelah..sabo aje la😂😂🤣

4y ago

jauh nyee yunk.....tkut poslaju lmbt2 kn pnghntran nti kek plak xsdap

Samalh sis, sy pun bgni ..pernah la order on9 bli kek ne jer ..pndai sis buat 😍 ble order ker byk2 hehe

4y ago

blh sis...whtspp sya skrg 01135876707...skrg tgh ambk order nie