ngidam...

fav sya time ngandung nie mkn kek sajee....suka manis2 lh plakk...ape lgi hri2 mkn kek lapis srwak jer lah...sdapp sungguhhh...bt sndrii jerr....sya ngndung nie rajin plak masak2 n bt kek...rajin ke dapurrr...sape nk order blh jgakk...

ngidam...
106 Balas

Wahhh..byk nyerr...ahhaha..sama laa..sy suka wat kek prggy ni tp xmkn..sbb xsuka manis. Suka wat je. 😂

4y ago

👍🏼👍🏼👍🏼

Sedap..sy ms ank sulung ngidam nk mkn kek ni..last boss mintk tlg adik dia dekt sarawak tlg belikan..😂

4y ago

iyerr..sdap sngt...

Sedapnyaa.. Nampakk juicy and milkyy. Hehe.. Sy yg tngah berpantang pun terus tringin 😍

Sedapnya nampak. Skrg nak amek benda manis risau2 je. Sbb blm time kena minum air gula lg. Tu risau.

4y ago

jgn risau n jgn trlmpau stress fikir bnde tu...klau brt bdn awk naik mendadak bru sis risau..tu bru tnda2 kna GDM...

Omg i was craving this yesterday. Hari hari rasa nk makan cake n sweet stuff. Baby girl 👧🏼

4y ago

sya n9...

sedpnyee yng tk ngidam ni pun teringin juga nk merasa .. hehe tapi jau awak duduk .. saya area jb

4y ago

ehehehe...blh pos sis

Yeke buat sendiri. Sebab kat fb sebijik saya jumpa orang2 duk jual kek ni. Kek lapis basah 😂

4y ago

yess...sya bt sndri..sya org srawak...sbb rsepi sama so sebijik lh sma sis...xde resepi nye len2...

Sama laaa sy tekak rasa nk mkn kek je..tp sy lebih pada kek coklat..ramai ckp anak pmpuan

4y ago

Tau xpe org bagi pelam pai kecut pelam muda tu sy simpan emamg xleh telan masam..masin bueek

Sedap. .dok area mana. .nak oder cmna?dan bpe harga tu. .detail pless. .lama dah tringin.

4y ago

sis blh whtspp sya yer..01135876707...sya n9...jauh blh pos...

Ya Allah sedapnya sis. Sy pulk yg rsa ngidam nk makan kek lapis .cheese kek ke..mm..

4y ago

blh sis...whtspp sya yer 01135876707