ngidam...

fav sya time ngandung nie mkn kek sajee....suka manis2 lh plakk...ape lgi hri2 mkn kek lapis srwak jer lah...sdapp sungguhhh...bt sndrii jerr....sya ngndung nie rajin plak masak2 n bt kek...rajin ke dapurrr...sape nk order blh jgakk...

ngidam...
106 Balas

Mygoddd....sy pantang nmpk kek time prgnant kali ni...knpa mesti waktuu ni jugakk sis post...alaaaaa...nak makan jugak..😭😭😭😭 Lepas tu mmg favrite sy jg tauu kek lapis sarawak ni...sedapp sgt..😭

4y ago

tu laaa tu sis...dah taun 2020 ni 1 pn kereta x nmpk terbang😂😂😂