ngidam...

fav sya time ngandung nie mkn kek sajee....suka manis2 lh plakk...ape lgi hri2 mkn kek lapis srwak jer lah...sdapp sungguhhh...bt sndrii jerr....sya ngndung nie rajin plak masak2 n bt kek...rajin ke dapurrr...sape nk order blh jgakk...

ngidam...
106 Balas

Samalh sis, sy pun bgni ..pernah la order on9 bli kek ne jer ..pndai sis buat 😍 ble order ker byk2 hehe

4y ago

blh sis...whtspp sya skrg 01135876707...skrg tgh ambk order nie