ngidam...

fav sya time ngandung nie mkn kek sajee....suka manis2 lh plakk...ape lgi hri2 mkn kek lapis srwak jer lah...sdapp sungguhhh...bt sndrii jerr....sya ngndung nie rajin plak masak2 n bt kek...rajin ke dapurrr...sape nk order blh jgakk...

ngidam...
106 Balas

Mcm sy suka mkn kek..dn suka duduk dapur buat kuih apa saja msak2 tp nya mkn yg x..buat saja kek beli kt kdai kek..yg phabiskn apa kita msak suami laa.hahaha

4y ago

husbnd kite pun suka mkn kek niee...kdg2 dia plak trcari2 klau dh abis...