ngidam...

fav sya time ngandung nie mkn kek sajee....suka manis2 lh plakk...ape lgi hri2 mkn kek lapis srwak jer lah...sdapp sungguhhh...bt sndrii jerr....sya ngndung nie rajin plak masak2 n bt kek...rajin ke dapurrr...sape nk order blh jgakk...

ngidam...
106 Balas

sya pon ske mnis suami dok offer asam2 sya xheran pon..tp smggu sya mkn 3 bjik kek stgh kilo..bskut famous amos tu 2 balang sya mkn hbs sya minx cod lg sbb sya join group niaga mknn lg bykla sya mkn mnis ble org open jual2🤣brt sya 34 mggu dh 80kg. .suami xmrh sbb die phm.. sya bkn jnis cmtu..cme mngndung kli ni sya kuat fast food..bnde mnis.. burger pon blh kate sbukan ade 7 8 kli sya mkn.. awl2 hr tu sya xnk mkn lps pda elok mbuk sya pye slere xblh cntrol.. pstu siang tdo mlm sya brjga smpi 3 4 pgi .

4y ago

baby sya pon gurl jgk😂