Miscarriage symptoms

Hello everyone, I wanna ask what are the symptoms and signs if you miscarried your baby? I’m in my 13 weeks now (supposedly) but I’m having a abdominal cramps and spotting.😢😞💔

2 Balas

Saya bermula dengan spotting brown blood , tak sakit… 3 hari, no cramping at all… After that badan lesu and bangun tidur pergi tandas keluar fresh blood yang banyak and sakit perut… Kantung jatuh and darah berketul2… Time tu baru sakit…