Miscarriage symptoms

Hello everyone, I wanna ask what are the symptoms and signs if you miscarried your baby? I’m in my 13 weeks now (supposedly) but I’m having a abdominal cramps and spotting.😢😞💔

2 Balas

pengalaman sy d thun 2020 kluar spotting wrna merah muda sebesar 10 sen mlm dy tu mkin bsr mcm 20 sen xde cram tpi xg klinik sbp ingat kn xboleh pergi klo hari minggu so tnggu isnin..esok dy tu msi ada dn trus hntr jumpa doktr scan perut tngok baby da xde heartbeat😥doktr scan dri bwa sbp nak kpastian dn mmng da xde lps tu spotting mkin bsr 50 sen brsamaan cramp perut yg sangat² lr sakit tpi jln lahir blm berapa trbuka doktr bg surat klo xkluar dalam seminggu kna jumpa doktr pakar nak cuci tpi lps blik dri jumpa doktr tu perut bhagian bwa mula keras sekjap dn cramp 5 minit dtng dn hlng mkin lama mkin sering...dngn tiada isi perut dari pagi badan sngt² lr lemah smpai sis rsa ada yg kluar dri jalan lahir air ketuban bersamaan dngn baby😥sptutnya da msuk 20 week tpi dy brhnty berkembang msa 13 week...prsaan tu hnya tuhan yg tw sis dngn husband nangiss ..baby da cukup sempurnA..tpi xde rezeki...smogaa kali ni tuhan permudahkan kehamilan yg kdua..mnjaga dn mlindungi sang buah hati kami...smoga sis tabah nnty ada la rezeki sis dn husband...amin....

Saya bermula dengan spotting brown blood , tak sakit… 3 hari, no cramping at all… After that badan lesu and bangun tidur pergi tandas keluar fresh blood yang banyak and sakit perut… Kantung jatuh and darah berketul2… Time tu baru sakit…