Why? pernah berlaku tak?

Every morning, i woke up. then try to minum susu, then a few hour like that cirit birit. Now im so tired to try any susu ibu mengandung! Haiyooo suggestion what should i do?

16 Balas
Tulis jawapan
VIP Member

looks like you could be lactose intolerant. very common in Asians. does it happen with other cow's milk? try non lactose ones

cube mintak free sample mcm sy ni..kt google..boleh try mcm2 jename..

Post reply image
2y ago

taip jew jename susu free sample..nnti kuar la kt google..

sy mula2 je minum lame2 jdi mlas..xpew kew klau xmnum??sbp sy xbiase mnum susu

i akan minum susu sejuk sikit...kalau warm rasa muak tak boleh minum...wajib minum pagi dan sebelum tidur sbb pikirkan pembesaran untuk baby...#anakke4

jgn minum waktu pagi.. minum mlm ja sebelum tdo...

makan pil kalsium je mcm tu sis

2y ago

atau klu de kenalan shaklee bole try ostematrix. rm60+ sbotol ada 120bji

I pun sama jgk, tapi better lepas 2 3 bulan bru start mnum susu

same.. if I drink susu early morning b4 or after bfast mmg akan crit. try mnum sblum tdur better.. tp kdang2 ada pregy mom yg susah nak poop sbb keras.. bila time sy mcm tu then sy akan mnum susu pagi utk memudah kan sy release the unreleased burden.. 😂

Baca lagi

sama dgn saya.. jangan minum terus susu lepas bangun.. nnt sure sakit perut. cuba minum lepas dah makan. so far, ok. ☺

Have a try goat milk since high in protein